Twee zonnige dagen

Een verloren hoekje in het park van Carelshaven. Zoek de spin!

Zaterdag in Delden bij Carelshaven geluncht. Een keurig restaurant met een te netjes bijgehouden park, behalve dan het stukje achter de heg waar ik deze foto kon nemen. Vandaag bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks in Gelselaar bij Lochem. Een prachtig gebied om te wandelen. In het winkeltje van de museumboerderij hadden ze ouderwetse duimdrop. De meisjes van de bediening waren bleek en anachronistisch in hun kuise uniformen. De boerderijen waren groot, koel en somber. Al het menselijke daar vormde een schril contrast met die andere natuur. Je kon inzoomen op de bloemen en insecten in een uitbundige microcosmos, of vanaf de hoogte van een mens turen naar een onafzienbare groene vlakte, doorsneden met smalle kronkelpaden waarop wezens liepen zonder duidelijk doel.