Obama over ‘potentiële Israëlische slachtoffers’

Vier kinderen van dezelfde familie. Later haalde de vader ook nog het dode lichaam van hun moeder
onder het puin vandaan.

Obama blijft zijn onwankelbare steun toezeggen aan de zich opstapelende oorlogsmisdaden van het zionisme. In Thailand gaf hij een speech waarin hij nog eens uitlegt dat raketten richting Israël absoluut onaanvaardbaar zijn. Geen woord over het lijden van de Palestijnen, geen woord over de talloze slachtoffers van de afgelopen dagen, geen woord over al die kinderen die moeten boeten voor de oliebelangen en het mislukte koloniale project van de zionisten. Hij beweert zelfs dat de enige weg naar vrede is als Hamas stopt met schieten, terwijl Israël gewoon door mag gaan, en pas daarna kan er gepraat worden over een oplossing. Die oplossing zal er nooit komen, aangezien Israël er wel voor zal zorgen dat er gewapend verzet blijft bestaan, aangezien anders de bodem onder z’n racistische ideologie wordt weggeslagen.

Dat zo’n vod van een vent ooit de Nobelprijs voor de Vrede mocht ontvangen vervult ons met grote angst voor de toekomst.

 

Het zoveelste drama voor de Palestijnen lijkt nog maar pas te zijn begonnen als we de oorlogsretoriek van Netanyahu moeten geloven. Dat de wereldleiders stil blijven bij dit onrecht, ondanks wereldwijde demonstraties, bewijst wel weer dat de politici niet langer naar het volk luisteren, zodra ze verkozen zijn.

Engelbert Luitsz

 

5 comments for “Obama over ‘potentiële Israëlische slachtoffers’

 1. likoednederland
  November 18, 2012 at 8:57 pm

  Hamas gebruikt die kinderen toch opzettelijk als menselijk schild?

  Wat zegt Hamas namelijk op de Palestijnse televisie over de Palestijnse burgerdoden?

  “Wij gebruiken vrouwen en kinderen als menselijk schild. De zionisten weten niet dat het Palestijnse volk methoden van dood en het opzoeken van de dood hebben ontwikkeld. De dood is ons middel. Daarom gebruiken wij ouderen, vrouwen en kinderen als menselijk schild. Zij doen het fantastisch. Wij houden zo van de dood, zoals de Zionisten van leven houden.”

  Televisiebeelden te zien op: http://likud.nl/2012/11/wat-wil-hamas-nu-eigenlijk/

  NB Het gebruik van eigen burgers als menselijk schild is een oorlogsmisdaad.

  • November 18, 2012 at 9:21 pm

   “Het gebruik van eigen burgers als menselijk schild is een oorlogsmisdaad.” Is dat de reden dat het Israëlische leger Palestijnse kinderen gebruikt als menselijk schild?
   Vergelijk de uitspraken van de meest extreme moslims eens met die van de meest extreme joden, zoals in The King’s Torah.
   Likoed is een fascistische beweging die een Blut und Boden-ideologie nastreeft. Het feit dat u niet in staat bent enig gevoel op te brengen voor de gruwelen die nu uit uw naam plaatsvinden, is wel het beste bewijs dat het een goede zaak is dat de publieke opinie zich tegen u keert. Israël heeft decennia lang het voordeel van de twijfel genoten, maar ze hebben het ten koste van heel veel Palestijns bloed zelf verbruid.
   Er is nog tijd om de goede kant te kiezen, voordat u als collaborateurs terecht wordt gesteld.

  • November 18, 2012 at 11:43 pm

   Het gebruik van eigen burgers als menselijk schild is een oorlogsmisdaad stelt Likoed. Dan kan Likoed ons ook vertellen of deze IDF lieden die Palestijnse jongens gebruiken als schild al opgepakt zijn?:

   http://www.youtube.com/watch?v=XRQcTPIaETE

   of

   http://www.youtube.com/watch?v=GxFvT-3-M9E&feature=related

   of…

 2. November 18, 2012 at 10:35 pm

  Welke decennia had Israël het voordeel van welketwijfel?

  • November 18, 2012 at 10:40 pm

   Zelfs Joop den Uyl maakte zich sterk voor de zionistische zaak in de jaren 1970 en talloze Nederlanders hebben boompjes geplant op de ruïnes van Palestijnse dorpen, of bezochten een kibboets, de bolwerken van racistisch socialisme. Hopelijk gaat dat nu allemaal veranderen.

Comments are closed.